Ukraińskie Kosmetyki Olej Rokitnikowy 50Ml

  • W swoim składzie zawiera wiele biologicznie czynnych składników, mikro i makroelementów, karotenoidy, kwas foliowy, filtocydy, nienasycone kwasy tłuszczowe a także witaminy: A, B1, B2, B6, C, E, K, P, flawonoidy (przede wszystkim kwercetyny i rutyny) oraz
23,26 zł
/ szt.

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
dni na odstąpienie od umowy
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dbamy o Twoją wygodę, dlatego w naszym sklepie dokonasz zwrotu na korzystnych warunkach.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

UKRAIŃSKIE KOSMETYKI OLEJ ROKITNIKOWY 50ML

 
Olej rokitnikowy wytwarzany z owoców rokitnika syberyjskiego, metodą zimnego tłoczenia - wykorzystując świeże, nie poddawane procesom termicznym owoce.
W swoim składzie zawiera wiele biologicznie czynnych składników, mikro i makroelementów, karotenoidy, kwas foliowy, filtocydy, nienasycone kwasy tłuszczowe a także witaminy: A, B1, B2, B6, C, E, K, P, flawonoidy (przede wszystkim kwercetyny i rutyny) oraz prowitaminę D.

Działanie:

  • antyutleniające, przeciwobrzękowe, bakteriobójcze,
  • przyspiesza gojenie ran,
  • obniża poziom cholesterolu,
  • pomaga w leczeniu choroby wrzodowej żołądka i hemoroidów,
  • przyspiesza procesy regeneracji,
  • wykorzystywany jest w medycynie naturalnej w leczeniu nowotworów.

Również wskazany dla wzmocnienia prawidłowego działania: żołądka, dwunastnicy, jelita grubego, narządów rodnych, sutków u kobiet karmiących, błon śluzowych, układu krążenia

Polecany uzupełniająco przy:

  • niedoborze witamin
  • problemach skóry (oparzenia, odmrożenia, odleżyny) i włosów

Używać jako dodatek do sałatek, zup, sosów. Stosować od kilku kropli do 1 łyżeczki dziennie.

Zewnętrznie:

  • smarować miejsca zmienione chorobowo
  • płukać jamę ustną i gardło
  • sporządzać kompresy
  • stosować jako składnik maseczek na skórę i włosy
  • stosować jako składnik lewatyw (1 łyżeczka na 0,5 litra przegotowanej wody)
  • mieszać z kremami, balsamami lub oliwką

Przechowywanie: w chłodnym miejscu, z dala od słońca, przy temperaturze nie wyżej niż +25C.
Nie zawiera barwników, konserwantów i sztucznych substancji zapachowych.
Zawartość karotenoidów nie niżej 140 mg/100 g

Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Parametry techniczne:
SKÓRA:
SUCHA
,
SKŁONNA DO PODRAŻNIEŃ
,
WSZYSTKO
RODZAJ MASŁA/ OLEJU:
CZYSTY 100%
,
WSZYSTKIE
Opinie naszych klientów
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel